Piškotki

Za potrebe spletnega mesta uporabljamo naslednje piškotke:

1. SEJNI PIŠKOTEK

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletnega mesta.

2. SPLETNA KOŠARICA PIŠKOTEK

S tem piškotkom ohranjamo vsebino košarico, tudi ko zaprete brskalnik in naslednjič odprete. Vsebina košarice v samem piškotku ni razvidna.

3. PIŠKOTKI ZA POMNJENJE UPORABNIŠKIH NASTAVITEV

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacije o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

4. PIŠKOTKI GOOGLE MAPS

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na zemljevidih.

5. PIŠKOTKI GOOGLE ANALYTICS

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti poškotki ne vsebujejo osebnih informacij. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Google Analytics Cookie Usage. Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej povezavi.

KAKO UPRAVLJATI S PIŠKOTKI?

Spletni brskalniki vam omogočajo, da nastavite vaše piškotke. Piškotke lahko zavrnete ali sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate to spletno mesto, vendar določene strani ne bodo delovale.

Navodila kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku:
– Mozilla Firefox
– Internet Explorer
– Google Chrome
– Safari