Transport in logistika

Zmanjšujemo stroške in povečujemo storilnost.

V podjetju nudimo popolno logistično podporo našemu voznemu parku. Prometniki skrbijo, za optimalno izkoriščenost razpoložljivih tovornih vozil in  pozicioniranje blaga. Prav tako pa skrbijo, da prevozi pokrijejo stroške, ki nastanejo v samem procesu.

Sodelujemo z dolgoletnimi poslovnimi partnerji, za katere že vrsto  let skrbimo z našo kvalitetno ponudbo storitev prevozov. Vključeni smo tudi v sistem Timocom, preko katerega se naročajo in sprejemajo prevozi.

Naši tovornjaki so opremljeni s sodobnimi sledilnimi GPS sistemi, ki skupaj z najsodobnješimi logističnimi programi skrajšujejo odzivni čas in omogočajo brezpapirno poslovanje. Pripravljeni smo tudi na nadaljnje korake pri digitalizaciji v avtoprevozništvu.

Link na CVS mobile: https://tracking.cvs-mobile.com/

Preveri

Naš vozni park

Že od samih začetkov transportne dejavnosti, smo zvesti eni blagovni znamki tovornih  vozil.

To nam omogoča, da smo lahko konkurenčni na zahtevnem transportnem področju. Z enotnostjo voznega parka zmanjšujemo stroške in povečujemo storilnost.

Tovornjaki so sodobni in zagotavljajo najnovejše ekološke standarde, ki se stalno spreminjajo. Trenutno sledimo standardom, ki ustrezajo EURO 6 predpisom.

Prostornina vozil je od 100 do 120 kubičnih metrov, masa tovora pa do 25,5 ton.

Vsa vozila so opremljena z najnovejšimi sledilnimi GPS sistemi, ki zagotavljajo naši logistični službi in strankam zanesljive časovne informacije o prevzemih ter dostavah tovora. Smo mednarodno transportno podjetje. Vozimo v večino Evropskih držav, glavnino prevozov izvajamo predvsem v naslednjih državah: Slovenija, Italija, Nemčija, Avstrija, Češka, Slovaška.
Nudimo prevoze s polpriklopniki, tovornjaki s priklopniki (tandemi), polpriklopniki s pomičnim dnom (walking floor), ter polpriklopniki
prekucniki – 50m3.

Tovornjak s prikolico - Tandem
Tovornjak s polpriklopnikom
Tovornjak s polpriklopnikom - Pomično dno
Tovornjak s polpriklopnikom - Prekucnik

V Podnanosu imamo urejeno lastno skladišče.

V naši ponudbi imamo tudi pretočno skladišče, ki nam omogoča da lažje optimiziramo prevoze do strank.

Kapacitete skladišča nam omogočajo, da nudimo skladiščenje blaga tudi za daljše   obdobje.