Pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA IN POLITIKA ZASEBNOSTI

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila.

Za namene obveščanja z elektronsko pošto hranimo:
– ime in priimek,
– naslov elektronske pošte.

Osebne podatke zbiramo s privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Osebne podatke uporabljajo naši oddelki (prodaja, trženje, podpora strankam in računovodstvo).

IZNOS

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

OBDOBJE HRAMBE

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu posameznika njegove osebne podatke nemudoma trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali z zbiranjem osebnih podatkov, bomo zbirke podatke, katerih namen je prenehal, nemudoma trajno izbrisali.

PRAVICE POSAMEZNIKA

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:
– vplogled,
– popravek,
– dopolnitev,
– prepis,
– kopiranje,
– popoln izbris,
– prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
– prekinitev obdelovanja in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse ostale informacije.

V kolikor posameznik meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice iz naslova varstva osebnih podatkov, lahko kadarkoli poda pritožbo pri nadzornem organu – Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji (Zaloška 59, 1000 Ljubljana).

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

 

Ekipa spletnega mesta Semenič transport

Zadnja objava Politike zasebnosti: Julij 2022